Välj den fyllning som passar just dig!
500 gram |
2 msk |
1 påse |
2 msk |
2 msk |
12 st |
1 kruka(or) |
3 st |
0,5 st | ||
1 st | ||
1 st | ||
1 st | ||
2 dl | ||
Tillbehör | ||
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Hetta upp en stor stekpanna och bryn köttfärsen i lite matfett. Tillsätt tacokrydda när färsen börjar bli klar tillsammans med 2 matskedar vatten och 2 matskedar tacosås. Rör om och låt puttra i 2-3 minuter på låg värme.
3. Skölj salladen. Skölj och hacka resterande grönsaker.
4. Värm tacoskalen i ugnen i 2-3 minuter.
5. Ställ upp tacoskalen på tallrikar och täck botten med salladsblad.
6. Lägg på köttfärs och sedan hackade grönsaker. Ringla över gräddfil och tacosås och avsluta med riven ost på toppen.
Tips: Servera gärna tacos med starka supersnacks: Rosta jalapeños och andra chilifrukter över öppen låga, t.ex. över gaslågan på spisen. Ringla över olivolja och strö på flingsalt.
2. Hetta upp en stor stekpanna och bryn köttfärsen i lite matfett. Tillsätt tacokrydda när färsen börjar bli klar tillsammans med 2 matskedar vatten och 2 matskedar tacosås. Rör om och låt puttra i 2-3 minuter på låg värme.
3. Skölj salladen. Skölj och hacka resterande grönsaker.
4. Värm tacoskalen i ugnen i 2-3 minuter.
5. Ställ upp tacoskalen på tallrikar och täck botten med salladsblad.
6. Lägg på köttfärs och sedan hackade grönsaker. Ringla över gräddfil och tacosås och avsluta med riven ost på toppen.
Tips: Servera gärna tacos med starka supersnacks: Rosta jalapeños och andra chilifrukter över öppen låga, t.ex. över gaslågan på spisen. Ringla över olivolja och strö på flingsalt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar